חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של הטחנות הגדולות קמח חיטה לבן בהיר ,1 קילו

    הטחנות הגדולות קמח חיטה לבן בהיר ,1 קילו

    הטחנות הגדולות קמח חיטה לבן בהיר ,1 קילו
    6.00 ₪ ליחידה
    תמונה של הטחנות הגדולות סוכר לבן 1 ק'ג

    הטחנות הגדולות סוכר לבן 1 ק'ג

    הטחנות הגדולות סוכר לבן 1 ק'ג
    6.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מחצלות לגלגול סושי

    ווק מחצלות לגלגול סושי

    המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.
    6.50 ₪ ליחידה
    תמונה של שטיבל שמרים יבשים 33 ג'ר

    שטיבל שמרים יבשים 33 ג'ר

    שטיבל שמרים יבשים 33 ג'ר
    6.50 ₪ ליחידה
    תמונה של ציריו עגבניות תמר מקולפות 400 ג'ר

    ציריו עגבניות תמר מקולפות 400 ג'ר

    ציריו עגבניות תמר מקולפות 400 ג'ר
    6.50 ₪ ליחידה
    תמונה של הטחנות הגדולות קמח חיטה מלא ללא צורך בניפוי 1 ק"ג

    הטחנות הגדולות קמח חיטה מלא ללא צורך בניפוי 1 ק"ג

    סדרת הקמחים הבריאה מתאפיינת בתהליך טחינה מיוחד וארוך ובשימוש בחמישה סוגי חיטה שונים, באיכות גבוהה ומוקפדת. הסדרה הבריאה עשירה בויטמינים, מינרלים, חלבונים וסיבים תזונתיים
    7.00 ₪ ליחידה
    תמונה של תבואות דפי אורז לבן וטפיוקה ללא גלוטן 250 ג'ר

    תבואות דפי אורז לבן וטפיוקה ללא גלוטן 250 ג'ר

    תבואות דפי אורז לבן וטפיוקה ללא גלוטן 250 ג'ר
    7.50 ₪ ליחידה
    תמונה של הטחנות הגדולות קמח שיפון מלא ללא צורך בניפוי 1 ק'ג
    תמונה של הטחנות הגדולות קמח לחם מלא 100% 1 ק"ג

    הטחנות הגדולות קמח לחם מלא 100% 1 ק"ג

    מועשר בגלוטן ובלתת שעורה שמאפשר הכנת מאפים אווריריים ובעלי נפח גבוה. הגלוטן הוא חלבון המצוי בגרעין החיטה, אשר במגע עם מים בזמן עיבודו, תורם לגמישותו של הבצק ויוצר מעין “רשת” חזקה ואלסטית המייצבת את הבצק. רשת זו מאפשרת את החזקת הגזים החודרים לבצק בעת הלישה, ומעניקה ללחם נפח וגובה יפים. בנוסף לגלוטן, מועשר קמח לחם של הטחנות הגדולות בלתת שעורה – גרעין דגן שעבר תהליכי הנבטה וקלייה. בזמן הנביטה נוצרים בגרעין אנזימים (עמילאז) שאחראים על פירוק העמילן והפיכתו ל”מזון” זמין לשמרים. הוספת לתת שעורה משפרת את פעילות השמרים ומקצרת משמעותית את זמן ההתפחה של הבצק.
    7.50 ₪ ליחידה
    תמונה של הטחנות הגדולות קמח לחם חיטה לבן מועשר 1 ק"ג

    הטחנות הגדולות קמח לחם חיטה לבן מועשר 1 ק"ג

    הטחנות הגדולות קמח לחם חיטה לבן מועשר 1 ק"ג
    7.50 ₪ ליחידה
    מסננים Close