סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף.
סוכר ענבים
סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף. סוכר ענבים טהור משמש כממתיק טבעי למזון ולמשקאות.
מוכר כדקסטרוז \ גלוקוז
GRAPE SUGAR
DEXTROSE
יש לברור לפני השימוש
להחזיק במקום קר ויבש
קמח האורז הוא אולי אחד מהמרכיבים העיקריים במטבח ללא הגלוטן.
מרקמו מעט גרגירי אך ניתן לשיפור עם שילוב של קמח טפיוקה וכמות נכונה של נוזלים. טעמו אינו דומיננטי, הוא אינו עשיר בחלבונים ואינו עשיר בעמילן ולכן הוא “משהו באמצע” מבחינת סוגי הקמחים
קונג'אק (Konjac) הינו צמח מרפא עמילני עתיר סיבים תזונתיים ודל קלוריות, המצוי במערב אסיה, באזורים המאופיינים באקלים סאב-טרופי חם או טרופי לחלוטין. השימוש בצמח הקונג'אק לצרכי בריאות, רפואה ותזונה נפוץ מזה אלפי שנים במדינות אסיה, ובייחוד ביפן, אינדונזיה וסין.
הקונג'אק טומן בחובו יתרונות בריאותיים רבים, ולכן מהווה חומר גלם אידאלי עבור הכנת מזונות בריאותיים ותכשירים רפואיים שונים. בעולם המערבי, ובכלל זה בישראל, נעשה שימוש בצמח הקונג'אק לצורך הקלה על תהליכי הרזיה והורדה במשקל, הפחתת רמות כולסטרול, ייצוב רמות סוכר בדם וכן להכנת מאכלים תחליפיים המתאימים לתזונה טבעונית או צמחונית.
כוסמין (SPELT) הינו אחד מחמשת מיני הדגן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל וכוסמין) . זהו סוג של דגן עתיק יומין אשר מוזכר בתנ"ך והוא גדל באירופה מזה כ-300 שנה.
קמח כוסמין מלא אורגני
כוסמין (SPELT) הינו אחד מחמשת מיני הדגן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל וכוסמין) . זהו סוג של דגן עתיק יומין אשר מוזכר בתנ"ך והוא גדל באירופה מזה כ-300 שנה.
יש לנפות לפני השימוש
להחזיק במקום קר ויבש
פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.