פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12).
אבקת שמרי בירה
פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12).
תכולת הזרחן בהם גבוהה ולכן יש לצרכם יחד עם כמות מקבילה של סידן.
יש לברור לפני השימוש
להחזיק במקום קר ויבש
פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12).
שמרי בירה- פתיתים
פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12).
תכולת הזרחן בהם גבוהה ולכן יש לצרכם יחד עם כמות מקבילה של סידן.
קמח טף מלא 100%
טף, או בשמו העברי "בן-חילף טף", הוא דגן עתיק שמקורו באפריקה. לטף זרעים קטנים ביותר, הוא גדל בתנאי אקלים קשים ונחשב לדגן המזין ביותר באתיופיה ואריתריאה.
בשנת 1996 הכריז ארגון הבריאות האמריקאי על הטף כ"מזון על". מאז הפך הדגן הזעיר למזון מבוקש בקרב שוחרי בריאות וספורטאים בעולם.
לטף מס' זנים: המָגְנָה והלבן - זנים איכותיים ויקרים, האדום והמעורב - זנים זולים ונגישים יותר לרוב האוכלוסיה באתיופיה.
לטף טעם עדין ואגוזי והוא מרכיב עיקרי בלחם האתיופי המסורתי - האינג'רה.
הטף עשיר בערכים תזונתיים: סידן, מגנזיום, ברזל, חלבון וויטמינים. הוא מכיל שמונה חומצות אמינו חיוניות לבריאות הגוף. הוא עתיר יתרונות תזונתיים - משמש לחיזוק מערכת החיסון, מומלץ לחולי אנמיה, סוכרת, אוסטיאופורוזיס וצליאק.
טף הינו קמח נטול גלוטן. הוא מצוין לשימוש בפסטה, לחמים, בצק לפיצה או לפאי, עוגיות ומיני מאפים.
השקדים הם מזון נפלא עשיר במינרלים, ויטמינים וחומצות שומן בלתי רוויות.
טובים לבריאות הלב וכלי הדם, מסייעים בהורדת כולסטרול, חיזוק העצמות, מאזנים רמת סוכר, תורמים לגמישות העור,מהווים השפעה טובה על מערכת העצבים ומשפרים מצב רוח, מגבירים חשק מיני.
נשים מניקות מדווחות שאכילת שקדים תורמת להגברת תנובת החלב.
לשקדים יכולת טבעית להקל על צרבת ותחושת בחילה.
קמח שקדים עשויי 100% שקד וטחון בטחינה עדינה המאפשרת עיכול קל וספיגה טובה של ערכיהם התזונתיים.
מדהים לאפיה ומעשיר עוגות ולחמים, ע"י המרת "קמח שקד" בחצי מכמות הקמח במתכון.
מומלץ להוסיף ל: שייקים, לאפיה, כתוספת למוזלי, לסלטים ועוד המון, כיד הדמיון...
מצויין להכנת חלב שקדים עשיר ומזין.
טעים מאוד, בריא מאוד.
שמן קוקוס אורגני שקד תבור.
שמן קוקוס אורגני אשר מקורו בפיליפינים. מופק בכבישה קרה ובאיכות מעולה.
מצויין במטבח! שמן קוקוס אורגני מאפיית עוגות לבישול מנות מוקפצות, צלי, קארי ותבשילים רבים נוספים.
שמן קוקוס משמש גם כתחליף טבעוני לחמאה.
שמן קוקוס ידוע ומוכר תורם לירידה במשקל, משפיע חיובית על רמות הכולסטרול בדם, ובעל פעילות אנטי בקטריאלית.
חוקרים טוענים כי המצאותה של חומצה לאורית בשמן קוקוס, מיחסת לו תכונות אנטי פטרייתיות, אנטי ויארליות ואנטי בקטריאליות.
לשמן קוקוס שימושים רבים ומגוונים. מצויין למריחה על שיער וקרקפת, כמסיר איפור, תורם לבריאות חלל הפה בעת צחצוח שיניים או שטיפות פה, מומלץ בשמן קוקוס אורגני. יכול להוות תחליף לסבון פנים: לאחר המקלחת, לעשות בעדינות מעט שמן על העור, להמתין כדקה ולהסיר בעזרת מטלית לחה או מגבון שטוף במים חמימים. (ניתן להוסיף 3-2 טיפות שמן לבנדר או עץ התה)
גברים ונשים מדווחים על שיפור משמעותי במצב העור שלהם, לאחר שימוש יומיומי בשמן קוקוס לבעיות אסטמה של העור, פסוריאזיס, ואקנה.
פשוט ובריא.
שמרים הם סוג של פטרייה והם אתנו כבר המון זמן, יש המשערים שהשימוש בשמרים נעשה עוד בתקופת המצרים והשומרים שכבר אז יצרו מהם בירה, ואף בתנ"ך מוזכר שימוש בשמרים.
הראשון שראה אותם במקרוסקופ הוא אנטוני ואן לוונהוק ב 1680
אחריו מדען בשם מילר גילה בתוך הבירה יצורים חיים מוזרים שאוהבים להתרבות בתנאים מסוימים, לואי פסטר זיהה את השמרים כמיקרואורגניזמים שיודעים להפוך סוכר לאתנול ע"י תהליך תסיסה .
בשנות ה 90 השמרים היו הראשונים שקבלו את הכבוד למיפוי גנטי מלא.
שמרים נמסים 500 גרם
קמח טף כהה שי של הטבע
קמח טף כהה הוא מזון הסופר פוד (מזון על) החדש שכובש עכשיו את העולם. דגן הטף הנו דגן עתיק הגדל בעיקר באתיופיה ואריתראה והוא ידוע בקשיחותו לגדול בתנאים קשים וצחיחים, ולא פלא שאחד מיתרונותיו החזקים והידועים בערכיו התזונתיים בברזל שלו, בכך ש- 100 גרם מהטף שווה ערך ל- 1 ק"ג בשר או ל- 20 ביצים. מצוין לטבעונים וצמחונים, לרגישים לגלוטן ובכלל מומלץ לכולם.
בתור ישראלים, כאלה שחיים בארץ החומוס, הפלאפל, בארץ של מאות אם לא אלפי “חומוסיות” אי אפשר שלא לאהוב את הקטניה הזאת.
החומוס עשיר מאוד בחלבון (17 עד 23 אחוזים), פחממות(כ-60 אחוזים),סיבים תזונתיים, אבץ, חומצה פולית, ויטמין B ו-C ,עשיר בברזל ואחוז שומן נמוך.
מרקמו חלק ונעים לעבודה ושילובו עם קמח עשיר בעמילן נותן תוצאה מעולה.
חסרונו היחיד לטעמי, הוא טעמו העז והמר לאחר אפייה וזאת אם שמים כמות גדולה מידי.
עמילן טפיוקה ללא גלוטן
מופק משורש צמח הקסוואה שמקורו בדרום אמריקה. לקמח טעם ניטרלי ומרקם עדין המתאימים במיוחד לאפייה ללא גלוטן.
רכיבים: עמילן טפיוקה, אלרגניים: עלול להכיל שקדים