הוא עשיר במינרלים, מכיל כמויות משמעותיות של אשלגן, מגנזיום, ברזל, ברום, אבץ, גופרית, נחושת, ויטמין C וויטמינים ממשפחת ה-B.
ה PH- שלו כמעט ניטראלי בניגוד לרב הסוכרים שהוא חומצי, הוא עשיר בסיבים תזונתיים כולל אינולין האחראי על הערך הגליקמי המאוד נמוך של שמכיל סוכר קוקוס (33), מייצר אנרגיה שמשוחררת לגוף באופן מתון ואיטי ללא נפילות האנרגיה של רמת האינסולין בדם ומזין את הגוף במרכיבים בריאים וחיוניים כמו שרק הסוכר של הטבע יכול לעשות.
כל זה הופך את סוכר הקוקוס למזון בריאות שעדיף ללא ספק על סוכרים אחרים.
תערובת אפייה ללא גלוטן מתוצרת איטליה. ברכתו "שהכל".
התערובת מתאפיינת בתוצאות אפייה אשר אינן נופלות מאפיה בקמחים רגילים, הן מבחינת המראה והן מבחינת הטעם ונוחות העבודה.
התערובת נבנתה על בסיס ידע עשיר באפייה ובטחינה, שנצברו באיטליה במשך שנים.
מומלץ ללחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד. ניתן להשיג באריזת חסכון של 15 ק"ג