תערובת תמי תופח אינה דורשת המרת מתכונים אלא נצמדת להוראות מתכון המכיל קמח תופח רגיל, דבר שמאפשר הכנת עוגות ומאפים בקלות וללא צורך במתכון מיוחד. קמח תופח מחליף את השימוש בקמח תופח רגיל במתכונים בהם הוא נדרש. חומרי ההתפחה מותאמים לסוג הקמח המיוחד שלנו על מנת ליצור תפיחה אחידה אך ניתן להחליפו לפי הנוסחא של כפית (5 גר') אבקת אפיה לכל כוס (140 גר') קמח תמי רב תכליתי (כתום).
*ללא טעם לוואי *ללא סויה *ללא תוספת סוכר *ללא גלוטן
קמח תמי רב תכליתי פחות מ20 ppm מחליף אחד לאחד את קמח החיטה התופח בכל המתכונים ללא תוספת סוכר ללא סויה ללא חלב ללא ביצים ללא טעמי לוואי דל נתרן
רכיבים: קמחי אורז 48%, עמילנים למאכל (תפוח אדמה, תירס, טפיוקה), סיבים תזונתיים (עולש, אפונה), מייצבים (גואר גאם, קסנטן גאם, מתיל צלולוז), חומרי התפחה - E500ii, חלבון אפונה. כשר לפסח לאוכלי קטניות ייצור