חלב קוקוס קוקוס משמש לתיבול טבעי. מכיל תוספת סוכר, טעם ומשפר צבע. אינו מהונדס גנטית ואינו אלרגני.
חלב קוקוס הוא הנוזל המתקבל מגירוד קוקוס. צבעו וטעמו דומים לחלב, אך הוא עבה יותר בשל תכולת השומן הגבוהה שלו. לפני השימוש, לנער את התוכן כך שתוכלו לערבב שכבות של צפיפות שונה כדי לקבל חלב שמנת יותר טוב לאחר פיצוח, חלב הקוקוס חייב להיות מקורר מיד לאחר הפתיחה
מאת בוטנים "אגוזי אדמה". שקד תבור.
הבוטנים שייכים למשפחת הקטניות, הם מכילים :
26% חלבון שאינו מלא ו 49ֵֵ% שומן טבעי, נטול כולסטרול.
אכילת בוטנים קלויים תספק תחושת שובע לאורך זמן, מאזנת את רמת הסוכר בדם ונותנת הרגשת חיוניות טובה.
הבוטנים מכילים ויטמינים מקבוצת B ומינרלים, כגון אשלגן, אבץ, מגנזיום נחושת וסידן.
ממרח אגוזי אדמה שלנו, טעמו מושלם. מומלץ למריחה על פריכית או לחם.
לאכול בהנאה ובכיף.