חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של השדה ממרח אורגני בטעם מיונז ללא ביצים  230 ג"ר

    השדה ממרח אורגני בטעם מיונז ללא ביצים 230 ג"ר

    רכיבים: מכיל שמן חמניות אורגני, שמן לפתית אורגני,חומץ אורגני, סירופ תירס אורגני, חומץ אורגני, שמן זית אורגני, עמילן אורז אורגני , מלח ים, אבקת בצל אורגני, זרעי חרדל אורגני, חומץ תפוחים אורגני, חומצה ציטרית, מסמיך , סירופ אגבה אורגני, פלפל לבן אורגני, שומר אורגני, זרעי כוסברה אורגניים. כשרות: כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל משקל: 230 גרם.
    19.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מחצלות לגלגול סושי

    ווק מחצלות לגלגול סושי

    המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.
    6.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה שבבי אורז 227 ג"ר

    טייסט אוף אסיה שבבי אורז 227 ג"ר

    אטריות מרובעות שעשויות קמח אורז. נקראות גוואי צ'אפ בתאילנד. כשהן יבשות הן בעלות צורה מרובעת או משולשת, אולם לאחר הבישול הן מתגלגלות סביב עצמן כך שמתקבלת צורה של גליל. האטריות מתאימות כתוספת למרקים או כבסיס למנות מוקפצות, ובשל צורתן (ויכולתן לספוג רוטב) מתאימות במיוחד למנות עם רטבים סמיכים.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 3 מ"מ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 3 מ"מ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 10 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 10 ממ 400 ג"ר

    אטריות אורז ברוחב 10 מ"מ הן האטריות האידאליות למנת פאד-תאי התאילנדית המוכרת, למוקפצים נוספים ולמרקים. אלה נודלס ללא גלוטן, ומתאימות גם כתחליף למנות פטוצ'יני.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של נטורפוד חומץ תפוחים טבעי ואורגני 750 מל

    נטורפוד חומץ תפוחים טבעי ואורגני 750 מל

    מופק מתסיסה של 100% מיץ תפוחים סחוט וטרי. מתאים כבסיס לרטבים,להכנת מרינדות,לטיבול סלטים וכו´ ובנוסף מיוחסות לו סגולות ריפוי רבות.
    21.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מקלוני אורז דקיקים  400 ג"ר

    ווק מקלוני אורז דקיקים 400 ג"ר

    אטריות אורז דקות באריזה של 400 גרם, מתאימות לבישול ולהקפצה, כמנה מרכזית או תוספת לארוחה בסגנון אסייתי.
    10.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    כל זני האורז בעולם שייכים לשתי משפחות עיקריות: אינדיקה, שגרגריו ארוכים, דקים ופחות דביקים; וג'פוניקה, שגרגירו קצרים, שמנמנים ונוטים להדבק. שתי המשפחות האלו כוללות אלפי תתי-זנים של אורז – שמקורם באזורים שונים ויש להם תכונות נבדלות זה מזה – ולפי כך הם מתאימים למתכונים ולשיטות בישול שונות ומגוונות. האורז המתאים להכנת סושי הוא אורז בעל גרגרים קצרים שעובר בישול; מעורבב עם חומץ, מלח וסוכר בעודו חם; ועובר מיד קירור. התוצאה היא אורז בעל טעם מאוזן שגרגריו הדביקים נצמדים אחד לשני. לצורך הכנת אורז סושי יש להשתמש בזני אורז השייכים למשפחת הג'פוניקה שגרגריהם, דביקים יחסית, מה שימנע מהאורז בסושי להתפורר. באופן מסורתי נהוג להשתמש בזני אורז עם גרגרים קצרים, כמו למשל מינורי – זן שמקורו ביפן ויש לו גרגרים פחוסים וקצרים. ניתן גם להשתמש בזני אורז בעלי גרגרים בינוניים, כמו הקלרוז – זן של אורז שמקורו בקליפורניה והפופולריות שלו בארה"ב חיבבה אותו גם על היפנים. אם מעוניינים לקבל תוצאה מושלמת, חשוב לשים לב גם לרמת הליטוש של האורז. כעקרון, ככל שהאורז מלוטש יותר הוא יהיה איכותי יותר. טמאקי גולד הוא דוגמא לאורז שעבר ליטוש רב והחלק הפנימי של הגרגר שלו לח באופן יחסי, מה שנותן תוצאה איכותית בהכנת אורז לסושי.
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה  מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אצות וואקמה מיובשות 100 ג"ר

    טייסט אוף אסיה אצות וואקמה מיובשות 100 ג"ר

    את אצות הוואקמה ניתן למצוא בדרך כלל בסלטים ובמנות כגון מרק מיסו. התרד הימי מכיל רמות גבוהות של סידן ומגנזיום, מינרלים החשובים למניעת אוסטאופרוזיס, בייחוד אצל נשים. בנוסף, למינרלים הללו פעילות משתנת ובכך הם תורמים להורדת נפיחות ובצקות. וואקמה מכילה מגנזיום, אשלגן ומנגן וכמויות נכבדות של סידן. הן עשירות בוויטמין A, B1 וחומצה פולית. אצות הוואקמה אף מכילות הרבה אומגה 3, וזהו המקור הצמחוני הטוב ביותר לחומצת שומן זאת עבור צמחונים וטבעונים.
    19.90 ₪ ליחידה
    מסננים Close